O MENI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dobrodošli na Ruž ~ Rouge

 

Zovem se Jelena, odazivam se na Jolene. Crveni karmin mi je uniforma.

  Kao mala, volela sam 3 stvari: balet, šminku i časopise. Nekako sam zaključila da treba da budem novinarka. Na putu ka ostvarenju tog cilja, prepustila sam vrednoj deci slušanje predavanja o političkim sistemima i otišla u beauty industriju, da steknem neke konkretne veštine. Ko još veruje novinaru koji piše o karminu, a da ga nikad nije: naneo na mušteriju, prodao, isprobao i uporedio sa 300 sličnih na svojoj ( swatchevima ) umrljanoj ruci?!

Danju živim i radim u MAC-u, a noću spajam svoje dve profesije, ovde na blogu. Uz pola litre kafe u šljokičastoj šolji. Onih par momenata dnevno, kada uspem da se trgnem iz beauty tematike, fanatično gnjavim ljude oko sebe: knjigama, filmovima, serijama i muzikom. U svakoj temi se pronađem i uvek previše pričam!

Za sva pitanja, primedbe i ideje možete mi se javiti na  ruzrouge@gmail.com 

_____________________________________________________________________________   

Prema Zakonu o autorskim pravima sadržaj objavljen na ovim stranicama, zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj nije dozvoljeno kopirati, menjati, distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bez pismene dozvole vlasnika stranice. Ukoliko, na bilo koji način, želite iskoristiti sadržaj objavljen na stranici Ruž ~ Rouge, molimo vas da kontaktirate autora.