28. 8. 2013.

Shiseido Automatic Lip Crayon LC7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shiseido Automatic Lip Crayon je jedna od prvih blazam-karmin debelih olovaka koje sam probala, i još uvek mi je favorit. Boja je suptilna, mada može se lako nadograditi bez osećaja težine na usnama. Izuzetno je hidrantna i svilenkasta ali nema osećaja suvišne masnoće kao kod običnog balzama. Sjaj koji ostavlja je vrlo blag, tako da se može reći da je polu-mat finiš. Miris je prijatan, ne parfimisan, blago podseća na preparativu sa SPF-om. Postojanost je prosečna, i skida se ravnomerno. Može se koristiti ispod ili preko karmina kao i samostalno. Jedna od odličnih upotreba je ako nosite mat dugotrajni karmin koji zna da se osuši na usnama, predjite povremeno sa ovom olovkom preko i boja će oživeti a hidratcija će biti vraćena na usne.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
Gornji swatch je sa samo jednim prevlačenjem a donji sa nekoliko.

Pakovanje je od čvrste plastike, sa automatskim mehanizmon i olovku nije potrebno rezati. Ako se vrh vremenom deformiše, proizvod je dovoljno mekan da par upotreba pod odredjenim uglom mogu da oblikuju olovku. Količina proizvoda je izdašna, 1,5 gram je više nego dovoljno da ga koristite u toku 24 meseca koliki mu je rok trajanja. Pored olovaka u boji u kolekciji postoji i bela tj. providna koja je odlična za početnike u nanošenju jakih karmina. Nanesete je oko ivice usana i sigurni ste da neće briti prelivanja boje. Nijansa koju ja imam je LC7 bordo-crvenkasta terakota, ali vrlo nežna varijanta ove boje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
Ovako izgleda na mojim usnama koje su slabo pigmentisane. Na tamnijim usnama boja je za nijansu jača.

Shiseido Automatic Lip Crayon has been my favorite chubby stick for years. LC7 color that I have is reddish terracotta but a very muted version. Texture is smooth ans silky, it goes on even and wears off nicely. It can be used alone, like a lip pencil or over a drying lipstick to regain moisture and revive color. Smell is pleasant and mild. Product will last you quite a while, with 1,5 grams and 24 months after opening expiry date.

5 коментара:

  1. hmmm, izgleda kao da nemaš ništa na usnama :D

    ОдговориИзбриши
  2. A inace izgledam kao da nemam usne :)

    ОдговориИзбриши
  3. Boja mi se baš dopada a Shiseido obožavam i baš ću detaljnije pogledati ove olovčice jer su me uvek mamile a ne znam što se nisam usudila da probam :)

    ОдговориИзбриши
  4. I ja ih volim, hvala na komentaru! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Moracu detaljnije da pogledam olovke, divno je sto ovako prirodno daju efekat vecih usana :)

    ОдговориИзбриши