22. 9. 2013.

Prazne bočice #1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovo je deo proizvoda koje sam volela proteklih nekoliko meseci, i rešila da ih završim do kraja leta, pa kako je danas zvanični početak jeseni, pravo je vreme da ih otpratim sa kratkim recenzijama. Odabrala sam da prikažem samo 6 proizvoda jer su mi oni bili i favoriti proteklog leta i svakako bi ih ponovo kupila.


- Shiseido sunđer za tečni puder ili preteča beauty blendera, traje već 3 godine i mogao bi još da se koristi ali ipak mislim da ću ga penzionisati, jer je dosta potamneo i ima nekoliko vidljivih oštećenja u teksturi. O ovom sunđeru samo najbolje reči imam, čvrst, fleksibilan, debeo, blago zašiljen na jednoj strani za korektor...Lako se pere i održava, bilo kojim čistačem ili gelom i toplom vodom, povremeno ga ostavim da odstoji u alkoholu zbog bakterija i to je to. Cena je bila oko 600 dinara, može se naći u Sephori, obično ih drže u fiokama Shiseido makeup-a, pa ih zato verovatno niste zapazili.

- Salvador Dali Lovely Kiss Eau de Toilette je bio savršen prolećno-letnji miris, veoma sveža voćno-cvetna kombinacija. Glavne note: Grejpfrut, Crna ribizla, Pink biber, Ljubičica i Kedar...Naravno kao i svi Dalijevi mirisi ima usne na pakovanju pa mi je zbog toga još draži :) Cene se ne sećam, spada u pristupačnije brendove, i ima ga po drogerijama. Punu recenziju i preporuke drugih parfema na osnovu ove note možete naći na sjajnom sajtu Pun miris .

http://www.punmiris.com/parfem/Salvador-Dali/Lovely-Kiss-11188.html

- Jil Sander Sun Care Self Tan Intense je mleko za samopotamnjivanje iz prateće kolekcije Jil Sander Sun toaletne vode. Kao i sve prateće kolekcije parfema ova retko stiže na naše tržište jer je mala potražnja. Ja sam svoju dobila na poklon uz kupovinu 2 Lancaster proizvoda za sunčanje prošle godine, nisam još potrošila ali pošto mu još malo ističe 12 meseci od otvaranja, oprostiću se od njega. Što se samog proizvoda tiče nemam neke preterane zamerke, miriše kao Sun toaletna voda, ravnomerno se nanosi i skida, boja je prirodna, međutim ja sam suviše bela da bi efekat bio interesantan. Samopotamnjivač kao samopotamnjivač.

- Miss sporty So Matte Perfect Stay tečni puder, odličan je kada želite jaku pokrivnu moć i mat - baršunasti efekat. Ne traje 12 h kako pakovanje kaže, 4-5 možda, jako brzo se setuje tako da mora da se nanosi parcijalno na delove lica inače se pretvara u blato. Najbolji efekat se dobija nanošenjem prstima. Cena je oko 500 dinara, ima samo 3 boje, prva vuče na roze, druga je ova moja, prilično tamna i žuta, treća je neutralnog tona, izuzetno tamna. Napravila sam deblji swatch da se lepo vidi nijansa. Ja ga koristim sa svetlijim prah puderom preko, i samo u kombinaciji sa samopotamnjivačem na telu.

2013-09-21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


- Clinique Long Lasting Lipstick u nijansi Pinkberry možete videti na swatchu iznad, rozikasta nijansa sa plavim podtonom i srebrnim šimerom, dosta prirordno izgleda na usnama. Da je dugotrajan, nije. Ali jeste prijatan na usnama i koristim ga umesto balzama. Primetite da je moje pakovanje zelene boje, to su tester pakovanja, kada ga kupite pojedinačno on ima srebrno pakovanje. Ja sam ga dobila kao deo poklon seta koji je išao uz kupovinu celog 3 step programa. U Sephori uvek ima ovakvih ponuda i to je mnogo efikasniji način da probate razne proizvode nego kupovinama po manjim parfimerijama gde ni tester ne dobijete. Čak i ako nema istaknutih akcija, potražite devojke koje rade za brend koji vas interesuje i od njih uvek možete dobiti najbolje informacije kao i poklone uz kupovinu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- La Prairie Skin Caviar Crystalline Concentre namerno ostavljam za kraj jer mi najteže pada da se oprostim od njega. Serum sa kavijarom i dijamantima, namenjem umornoj koži preko 45-e godine, vraća vitalnost, poboljšava tonus i daje svetlucavi izgled koži. Poboljšava teksturu kože jer ima blago dejstvo hemijskog eksfolijanta. Izuzetan nivo hidratacije, i to one dugoročne je bio razlog zašto sam oduševljena ovim serumom. Naravno, nit mi je koža umorna, nit sam blizu 45-e, ali sam ga iskoristila tretmanski, nadam se odložila opadanje tonusa i bore za par godina. Neću ulaziti u priču da li je normalno dati za serum od 30ml oko 350 evra, svi znaju da je La Praire luksuzni brend i na vama ostaje odluka da li bi ste kupili ili ne. Od mene topla preporuka za ovaj proizvod, i imajte na umu da što je u lošijem stanju koža efekat će biti vidljiviji.

Volela bih da čujem vase mišljenje na temu luksuznih brendova kao i mišljenje o navedenim proizvodima, i da li bi ste ih probale?

5 коментара:

  1. svaka cast na upornosti i potrosenom! odlican post i super mini recenzije :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja koristim dosta proizvoda luksuznih brendova kozmetike, između ostalog La Prairie. Nažalost, skoro svi moji pokušaji s tom kozmetikom nisu slavno završili, iako moram priznati da si me jako zainteresirala za ovaj serum :))

    ОдговориИзбриши
  3. Bas mi je zao sto si imala lose iskustvo sa njima, ja ih stvarno obozavam..Specificna tehnologija izrade i sastojaka, pa verum da zato ne odgovara svima :)

    ОдговориИзбриши
  4. […] bočice ili Empties kako je popularnije, izgleda kod mene dolaze sezonski. Prvi, dosta manji post je bio krajem leta, a ovaj je kombinacija nekih zaostalih letnjih mazalica i […]

    ОдговориИзбриши