30. 10. 2013.

LOTD: Jazz up my grunge...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunge kao trend, u modi i lepoti se provlači po modnim pistama, poslednjih nekoliko sezona. Taj trend se ogleda u kariranim košuljama, lancima i nitnama, razmazanim braonkastim senkama i tamnim usnama...Naravno postoji još mnogo toga što vizuelno predstavlja ovaj muzički pravac i za ljude koji ga prate to je način života a ne trend. Kako sam ja jedan damski grunger koji ne izuva štikle, gledam da uvek malo "ispeglam" svoj look, da mu dodam malo jazz-a i da ga iznesem medju ne-grungerski svet. Jake obrve, dobro izblendana mat senka i dvobojne usne u braon-crvenoj kombinaciji su moja uniforma.



imageedit_1_2177760533


Korišćeni proizvodi: Lice - Impala foundation 01, Classics stick concealer 04, Gabrini Terra Cotta blush on 103 ( swatch ispod ). Oči i obrve - Classics matte mono 10 , Classics lash plumper mascara, Golden Rose Perfect Lashes Eyeliner. Usne - YSL Rouge Volupte 06 i 17 ( swatch ispod ), Nuvola Blu Vitamol matita labbra 06 ( swatch ispod ).

imageedit_3_5998726308


Kao savršen začin mojoj stilskoj čorbi, dolazi fantastična jazz vokalistkinja Karen Souza sa obradom pesme Creep, benda Radiohead, koja je oličenje grunge emocija. Poslušajte, nećete zažaliti! :)


14 коментара:

  1. Odlično si opisala stil i ti ga savršeno nosiš. Boje su savršeno uklopljene i kontrasti. Volim da pročitam i vidim nešto što je drugačije, nešto što izlazi iz okvira nametnute svakodnevice :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala mnogo!! Lepo si to rekla za nametnutu svakodnevnicu, mislim da smo mi blogeri upravo tu da je razbijemo ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Celokupan make up je odlican,posebno mi se dopadaju oci kako su osencene :) i naravno kosa je sjajna i lepa :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicno ti stoji! A mindjusa mi je super :)

    ОдговориИзбриши
  5. Savršen stil i jako si lijepa. Baš je super vidjeti kada se netko pronađe u nekom stilu i to mu odlično pristaje

    ОдговориИзбриши
  6. Rodila se, nasla se, zadesila se, ko ce ga znati :) Hvala najlepse! :-*

    ОдговориИзбриши
  7. Divno ti stoji taj look i generalno tamniji karmini :) Obožavam tamnije karmine na svetlom tenu. Izgledaju nekako high class.

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala! I ja vise volim jace boje, kad vec nije na kosi, bar na usnama :)

    ОдговориИзбриши
  9. Odlicno ti stoji, a oci mi se najvise svidjaju.

    ОдговориИзбриши