21. 11. 2013.

Jesenji favoriti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U jednom velikooom postu,sabrala sam sve u čemu sam uživala poslednja dva meseca. Kako je ovo pre svega beauty blog, krenuću sa kozmetičkim favoritima. Koga ne interesuju i ostale sitnice, ne mora čitati do kraja ;)


Mnoge od ovih proizvoda već sam predstavila kroz recenzije ili druge postove a neki će se uskoro naći u zasebnim postovima. Kako dugo, vredno radim na trošenju proizvoda koje imam, nisam previše ni kupovala ni nalazila neke bisere u svojoj kolekciji. Otud mali broj izdvojenih miljenika.


*Hidrantna krema kozmetike Prima i Impala tečni puder su prvi na spisku za recenzije, jer su me oduševili!

*Nuvola Blu Vitamol ruž za usne br. 13 nije dostupan u Srbiji, i iz tog razloga neću pričati o njemu, ali pošto mi je u poslednje vreme omiljeni Ruž-Rouge, morala sam ga spomenuti. Swatch je na kolažu pri kraju posta.

*Srebrna folija za nokte koja se preliva u nijanse duginih boja je kineski proivod koji me tera da radim manikir redovno iako sam lenja za lakiranje noktiju. Koštala je 100 dinara i dolazi bez lepka kojim se preslikava na nokte pa za tu svrhu koristim providni lak Gabrini iz Elegant kolekcije, koji se super pokazao. Mana folije je kada probate da je setujete top coat lakom ili providnim lakom, gubi svoj holografski efekat i dobija nekakav izgužvani izgled koji mi je, moram priznati,  interesantan.

*Matrix Vavoom Sheer Size gel za kosu trošim i nikako da ga potrošim. Ovo nije tipičan gel, već gel koji je lagan i ne lepljiv, namenjen stilizovanju kose bez volumena. Od kako sam skratila kosu, postao je jedini prizvod koji koristim za oblikovanje. Nanosim ga na vlažnu kosu od korena ka vrhovima, pre sušenja fenom ili uvijanja figarom. Doprinosi onom nemarno-čupavom izgledu koji je ako imate ravnu kosu, vrlo teško postići. Miris je fantastičan, nešto nalik dinji a količina od 250 ml opravdava visoku cenu. Matrix dugo volim i kupujem kod frizera, pa ako tražite kvalitetne profesionalne preparate pogledajte njihov asortiman!

*Labello Fruity Shine Pomegranate je nešto što moram imati u torbi uvek. Crvenkast, sa blagim sedefom zlatne boje i sjajnim mirisom. Ovo je moja varijanta " kao nemam crveni karmin na usnama" , a da ipak imam nešto crveno, jer ja nisam ja bez toga. Hidratacija je prosečna, zadovoljava potrebe normalnih usana.

*Ana krema za ruke kozmetike Don Juan, ima vrlo specifičnu teksturu, nije masna ali ipak ostavlja film na koži koji dosta podseća na glicerinski film. Lepo se razmazuje i vrlo je lagana, kao da trljate ruke vodom. Meni se dopada ovakva krema jer nemam zahtevne ruke pa mi ne treba neka dubinska hidratacija ili jača masnoća.

Ostali favoriti:
*Pinterest sajt na kome živim, ako ga koristite zapratite me, pa da se repinujemo :)

*James Morrison, čovek koji me animira po ceo dan i jedan od retkih ljudi u poslednje vreme čiju celu diskografiju slušam bez prestanka. Preporučujem da preslušate par mojih omiljenih pesmica!





*Filmovi i serije: Toliko toga pratim i može se reći da mi je uvek nešto na ekranu šta god da radim trenutno, ali ovih nekoliko naslova su mi držali pažnju od početka do kraja, što verujte, nije lak zadatak... Seven Psychopaths (2012),  The Skin I Live In (2011),  The Fall (2013 TV Series),  Parenthood (2010 TV Series), Scandal (2012 TV Series).

* Don Juan kozmetika divan paketić koji sam dobila na poklon, gomila novih proizvoda za testiranje i igranje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* Ne koristim instagram i sve te nove tehnologije ali uvek imam aparat kod sebe da škljocnem drage stvari, ljude i momente. (1) Omiljini crvenjak Vitamol br. 13, (2) Kreativnost usmerena na blog i neki od postova na kojima radim, (3) Vreme za džempere i flanel, (4) Dnevna doza Nesa je 0.5 litre i to sa aromom lešnika.

Desktop

* Moj pogled sa terase nastao u oktobru ali je u novembru služio svrhu profilne slike facebook strane mog grada :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 U čemu vi uživate ove jeseni?

13 коментара:

  1. Super post :),dopada mi se sto si ubacila i druge zanimljivosti iz svoje svakodnevnice :) Ne znam kako sam propustila tu foliju za nokte,nisam je nikad koristila.

    ОдговориИзбриши
  2. Želim recenziju pudera! :D
    Sviđa mi se ovaj ovako šareni postić. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ako naletis probaj, zanimljiva je ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Prvo moram da kažem da me je post stvarno zabavio :D
    Hvala na preporukama za filmove i sjajnu ideju za dodavanje arome u Nes!!! (Yes!!!). Biće previše ako priznam da obožavam James Morrisona lol

    E što se tiče, šminkeraja, baš me zanima taj Impala tečni puder, pa moj vote ide za tu recenziju ^_^

    ОдговориИзбриши
  5. izvrstan post :)
    james morrisona jako volim :D
    a i kozmetički favoriti su ti divni :)
    i slika neba ♥

    ОдговориИзбриши
  6. Iz nekog razloga otisla si mi u spam folder :) Nes bez arome vise ne pijem, toliko sam navucena a James je divan, nije previse :) Puder ce biti uskoro! Hvalaaaaa na detaljnom citanju, divna si <3

    ОдговориИзбриши
  7. Lep postić :) Nisam nikada videla te folije, samo sam čula za njih, bilo bi zanimljivo da ih prikažeš na noktima.

    ОдговориИзбриши
  8. Čim se malo izveštim u aplikaciji :)

    ОдговориИзбриши
  9. Obožavam postove s favoritima. Nažalost ništa nisam probala iz tvog posta,ali užasno mi je zanimljiv Matrix gel i hidratantna krema Prima

    ОдговориИзбриши