8. 11. 2013.

Nivea BB cream

NIVEA-BB-krema

Kada sam otvorila blog, rekla sam sebi da neću praviti negativne recenzije, jer verujem da je najbolje ignorisati ono što vam se ne dopada. Obigravala sam mesecima oko ove kreme u Lilliju, nikad nisu imali Light tester, a htela sam da je probam pre kupovine. Igrom slučaja, dobijem testere obe boje i ostanem zapanjena. Toliko zapanjena, da sam uzela fotoaparat da zabeležim momenat. Nije mi bio cilj da delim sa vama svoja zapažanja ali onda pomislih, možda se neko zaleti i kupi je bez testiranja.


Šta ne valja? Pre svega, kolorit. Za koje je on tržište rađen i testiran, ne znam, ali za naše nije sigurno. Boje su pretamne, i  imaju previše podtona, jedna roze a druga žutog. Čak i ako vam se desi da je boja dobra, krema nema pokrivnu moć. I na sve to, ima polusjajni finiš, koji i kada matirate puderom u kamenu, brzo izbija na površinu; za sat vremena dolazi do prosijavanja, bar na kombinovanoj koži. Kome odgovara? Ženama sa tamnom kožom, suvog tipa, koja nema nepravilnosti koje treba prekriti. Jedino korisno što mogu da dodam ovim postom, pošto recenzija ove kreme ima dovoljno po blogovima, jesu swatch-evi na izuzetno beloj koži. Radi poređenja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od dole na gore: Nivea BB Light, Nivea BB Medium to Dark, Impala Foundation 01, koji inače odgovara mom tenu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obe BB kreme izblendane, slikano uz blic.  


*Prva fotografija je preuzeta sa Google.com

16 коментара:

  1. Ne znam zasto nisam iznenadjena sa Nivea brendom,jer meni od njihovih krema suze oci. Inace ova BB krema na prvi pogled deluje zanimljivo,samo pakovanje deluje obecavajuce,BB kreme ne koristim jer imam problem prosijavanja,i gledam da proizvodi budu namenjeni masnijoj kozi. Ja sam te jos ranije dodala na pracenje bloga preko bloggera :) ako zanemarimo bloglovin i fb.

    ОдговориИзбриши
  2. Masna koza i ova krema nikako :) slabo stojim sa bloggerom, super ako moze i tamo da se doda, pa nek dodaje gde ko zeli, ja sam godinama na bloglovinu i to mi je najlakse ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Ne koristim BB kreme, a Nivei ne bih ni prišla jer se sećam da su im i tonirane kreme bile pretamne, ali nisu bile ovako tamne. Stvarno, za koga je ovo pravljeno?

    ОдговориИзбриши
  4. Cenim da je Turska, Grčka i ekipa na istoku :)

    ОдговориИзбриши
  5. Tuga nas svijetlijih je što je zaista slab izbor nijansi, ne samo BB krema nego i pudera, rumenila, bronzera... Preostaje nam da apelujemo i pišemo peticije da se i na nas obrati pažnja :D

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam za, evo biću i zamorče za testiranja :)

    ОдговориИзбриши
  7. supergirl8/11/13 21:22

    Meni Niveino nista ne odgovara...bukvalno. Ni dezodoransi, ni samponi...samo ona klasicna masna krema...jedino nju mogu da podnesem, na ostalo sve burno reagujem

    ОдговориИзбриши
  8. LidijaTanja8/11/13 22:08

    I ja sam ostala užasnuta ovom BB kremom, tačnije testerom. Imam suvu kožu lica ali mi je ova krema toliko zapušila pore da sam sve vreme imala osećaj da imam masku na licu. Jedva sam čekala da stignem kući da je skinem. Boja....onako, stavila sam tu svetliju tek toliko pa se stopila sa kožom, ali da je odgovarajuća, nikako!
    Lidija

    ОдговориИзбриши
  9. Dugo ne koristim Niveine kreme tako da nisam obračala pažnju niti na BB. Ovo i na prvi pogled izgleda premasno i preteško :/

    ОдговориИзбриши
  10. Čitala sam više recenzija o ovim BB kremama i svi su iznenađeni nijansama. Inače volim Nivea proizvode i baš mi je čudno da im se desi tako veliki i očigledan propust.

    ОдговориИзбриши
  11. Znam da ima dosta o njima na blogovima, ali rekoh bar da se vide nijanse na još jednoj boji kože..nadam se da će ih popraviti, šteta da ovakav proizvod stoji na tržištu.

    ОдговориИзбриши
  12. Ima njihovih kremica koje volim, i htela sam da probam BB jer je mali izbor istih u drogerijama.

    ОдговориИзбриши
  13. Šteta što ne prija bar suvoj koži, da bude neka korist od nje :)

    ОдговориИзбриши
  14. Ima par proizvoda koji su mi bili ok, ali definitivno mi nije nikad prvi izbor pri kupovini.

    ОдговориИзбриши
  15. Kad su ove kreme tek stigle, dobila sam i ja informacije da su pretamne. Ne znam da li su u medjuvremenu menjali boje ili sta, ali moja tetka je prvo kupila kremu, a svetlog je tena i super joj odgovara. Nakon sto sam probala njenu, kupila sam i ja, svetlija nijansa mi je taman po boji. E, sad, sto se prekrivanja tice, ne vidim da ista radi. Doduse, ja nemam problematicnu kozu, ali ne vidim ni da nesto posebno ujednaci ten. Sta znam, ne mislim da su bacene pare, ali ne bih je ponovo kupila. Pre bih se mozda odlucila za Deboru ili Catrice

    ОдговориИзбриши
  16. […] Fotografija je iz posta o Nivea BB kremi, prvi swatch od gore je Impala 01. Fotografisano na dnevnom […]

    ОдговориИзбриши