9. 12. 2013.

Don Juan Extreme Flashing rumenila

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posle male pauze, vraćam se na Don Juan proizvode, ako ste propustili prvih nekoliko postova, pisala sam o favoritima, karminima i sjajevima. Don Juan rumenila dolaze u 2 varijante, klasična u crnom pakovanju, koja su mat i super pigmetisana i Extreme Flashing, blago pigmentisana sa dosta sitnog sedefa u njima.

 

Extrem Flashing nijanse koje imam su 26 i 28. Najbolji način da opišem ova rumenila jeste da ih uporedim sa terracotta rumenilima ili rumenilima u kuglicama. Dosta sjaja u njima, pigmentacija je slaba ali nadogradiva i nijanse sve u sebi imaju neku zemljano - bronzanu notu. Nijansa 26 je roze "cigla" boja sa bronzanim i pink sedefom. Nijansa 28 je zlatna "šampanjac" boja sa bronzanim sedefom. Obe su vrlo tople u podtonu, i bolje stoje tamnijoj ili preplanuloj koži. Takođe, nijansa 28 je odličan highlighter za tamniji ten.

Pakovanje je po meni lošije od crnog i sadrži 6 grama proizvoda. Sastav nigde ne postoji, što je minus. Bilo je priče o tome da su ova rumenila komodogena, međutim meni se nisu pokazala loše. Formula je skoro promenjena pa savetujem da probate nove verzije. Kod Nevene možete videti i loše iskustvo sa njima.

Moj zaključak je da ako volite ovaj terracotta tip poluprovidnih sedefastih rumenila, ovo vam je izuzetno povoljna varijanta i ima lepih nijansi. Ako ipak želite jaču pigmentaciju i boju, obavezno probajte klasičnu liniju.

Fotografije na veštačkom svetlu, swatch rađen prstom, četkom nisu ovako intenzivne boje.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotografije na dnevnom svetlu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opet veštačko svetlo, četkom nanete boje.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unstitled

Ovo su sve nijanse Flashing rumenila, pruzete sa Don Juan sajta.
 

Da li više volite mat ili sjajna rumenila?

7 коментара:

  1. Mnogo tamni zs moj ukus...sorry,mozda cak 23 najbolje izgleda :-) ali ja koristim koristim kugluce avon a dosta njih znam kojima se ne svidjaju, tako da bice da ja nemam pojma :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Moram da ti kažem iskreno da me ne privlače ova rumenila. Čim neko napiše da je komedogeno, ja se uplašim. A već dugo mi je u planu, samo nikako da stigne na red, da kupim nekoliko jeftinijih rumenila i svim bojama, da ukapiram šta mi najboje stoji :)

    ОдговориИзбриши
  3. Čudno mi je što nema na sajtu #22. To je jedino Extreme Flushing rumenilo koje imam (pre je hajlajter nego rumenilo) i jedva ga nanosim jer je mnogo tvrdo. Dobro je ako su im promenili formulu. Ova dvadesetšestica izgleda lepo.

    ОдговориИзбриши
  4. Onda od srca preporucujem njihova mat u crnom pakovanju jer ih dugo koristom i sto posto su dobra :)

    ОдговориИзбриши
  5. I za mene su tamna, mislim 23 ili 25 da je ok za nas blede :)

    ОдговориИзбриши
  6. Mislim da je 22 stara nijansa...sad nisu tvrda i kao hajlajter je ok ako ti odgovara boja, meni su tamni...

    ОдговориИзбриши
  7. Obožavam sjajna rumenila, sviđaju mi se i odlično ti stoji :))

    ОдговориИзбриши