7. 12. 2013.

Giordani Gold - Lacque Brilliance + Incontro Lipstick

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verovatno ste već videli na facebook-u da sam dobila poklon od Jelene sa bloga Moj Neseser, i to su ova dva lepotana iz Oriflame-ove kolekcije Giordani Gold. Kako su došli u setu, zajedno ću vam ih i predstaviti u ovom postu.

 

Lacque Brilliance - Cherry


U osnovi prava hladna crvena boja ali sa primesama bordo tona i malo srebrnog sedefa, koji je vidljiv minimalno, na dnevnoj svetlosti. Divno se maže i jakog je pigmenta. Potrebna su 2 sloja, mada i jedan pokriva dobro. Postojanost je sasvim prosečna, posle 2-3 dana se vide bele linije na vrhu nokta. Ono što me je oduševilo jeste da se skida odlično, bez efekta krvavih ruku. Kako je pakovanje kvalitetno i luksuzno, super je za poklon, a boja je prava praznična! Fotografije su rađenje na veštačkom svetlu ( a kako drugačije po ovom vremenu ), 2 sloja laka, bez top coat-a.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Incontro Lipstick - Passionately Peony


Nijansa koju bi nazvali "my lips but better" -  savršena kombinacija pink nude boje sa malkice toplog kajsijastog pigmenta, koliko da karmin ne bude baš roze. Vrlo hidrantan i balzamast, sa blagom pokrivnom moći, čini da vaše usne izgledaju prirodno ali savršeno. Mislim da bi ova boja svima odgovarala, baš zbog svoje polu providnosti , odlično se prilagodi pigmentu vaših usana. Finiš je  blago sjajan, poput obojenih labela ili lip butter-a. Swatch na ruci je nešto realniji jer su mi usne blagog pigmenta i dosta ga je teško uhvatiti na fotkama. Postojanost nije velika ali je standardna za ovaj tip hidrantnih ruževa. Pakovanje je apsolutno prelepo, rose gold nijansa koja podseća na MAC RiRi kolekciju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da li koristite nešto iz Giordani Gold kolekcije?






13 коментара:

  1. LidijaTanja7/12/13 21:34

    Ruž je divan, divna nijansa i lepo ti stoji :) Lak za nokte bi mogao imati malo više sjaja, bar ja takve volim. Ili se nije lepo slikao :)
    Ja sam iz Giordani kolekcije koristila čini mi se samo maskaru koja mi je odlična i neprevaziđena. Lidija

    ОдговориИзбриши
  2. Divan karmin,bas takav trazim...lak je lep,super opis novogodisnji :-) Giordani kozmetiks je super,puderi fenomenalno :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Super su boje i ruza i laka :) i fotografije su lepe :D
    Inace Giordani je po meni najbolja Oriflame linija,imala sam ranije tecni puder koji je bio odlican,verovatno su promenili sada dizajn bocice,njihova cetka za rumenilo mi je bila najbolja,a trenutno imam kuglice za rumenilo,koje redovno kupujem kada potrosim :)

    ОдговориИзбриши
  4. Eh da cula sam za pudere, probacu :)

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala ;) Pudere cu probati a kuglice imam i nikako da ih potrosim :)

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala! Mislimda ima prosecan sjaj, koji se na zalost na vestackom svetlu ne moze najbolje uhvatiti :(

    ОдговориИзбриши
  7. Drago mi je da ti se i ruž i lak dopadaju :). Swatchevi su ispali odlično.

    ОдговориИзбриши
  8. tagovala sam te http://thecasualprincess.blogspot.com/2013/12/libster-award.html Ako budes imala vremena ti uradi. :))) ♥

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala Ivana, odgovoricu ovih dana :) :-*

    ОдговориИзбриши