19. 1. 2014.

Linkiz 19/1/14

imageedit_2_7700982928

Vreme je za još jedan Linkiz post, ako niste upoznati sa ovom rubrikom, prva je OVDE. Nisam baš htela da bude svake nedelje da ne davim previše, ali eto opet se nakupilo zanimljivosti za podeliti :)

 

*Početak godine za većinu žena označava neku promenu, najčešće na planu ishrane. Ako još niste sigurni šta da promenite, preporučujem da probate vegansku ishranu, bar kao privremeni detoks, meni je jako prijala. Knjiga koja vas može lako uvesti u ovu tematiku i lepo vam objasniti zašto je ovo zdrav način ishrane je OVA. Ako neko ne može da je pronadje na netu, javite mi se na mejl, rado ću vam je proslediti. Ako vas ipak više interesuje moralna strana veganizma, predlažem da pogledate OVAJ dokumentarac, poznat kao vegan maker. Nije za ljude slabog srca.

* Mene češće hvata želja za promenom frizure, pa tako ni ova godina nije izuzetak. Ja još nisam smislila šta i kako, možda će biti OVAKO nešto. Ako vas interesuje manja promena, šiške su uvek dobar izbor, za vas veštije preporučujem OVU tehniku sečenja, koju sama sprovodim već godinu dana. Uz nju vam treba i dobra tehnika održavanja, pa od istog umetnika preporučujem OVAJ video. Dok ne odlučin šta ću, zadovoljila sam se sa OVIM prelivom za kosu koji je sjajno ispao.

* Da li ste već videle Pantone boju godine? Ako niste, evo je OVDE. Ja se već razmišljam da li ću je implementirati u svoju kolekciju, verujem da će biti na noktima i usnama zastupljena. Kad sam već kod usana, ako imate problem sa izvlačenjem precizne linije četkicom, evo par dobrih saveta OVDE.


4 коментара:

  1. I mene najviše mami promjena boje kose, razmišljala sam o crvenoj. A Skinny beach je fenomenalna knjiga, baš ti hvala što si me sjetila na nju :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam dugo bila crvena, sad bih nesto novo :) nema na cemu, zaista je dobra knjiga!

    ОдговориИзбриши
  3. I ja razmišljam o promjeni frizure, intenzivno :D

    ОдговориИзбриши