29. 4. 2014.

MAC je stigao!



Konačno je tu!!!


 Kao što ste već propratili, MAC je otvorio svoju prvu radnju u regionu i to u tržnom centru Ušće. Neki od vas znaju, neki nagađaju a neki se iznenade kada me ugledaju, ali za sve koji se pitaju, da, ja tamo radim i ne, to nema veze sa mojim blogom. Imam neverovatnu sreću i čast da budem deo tima sjajnih šminkera. Za sve divne ljude koju su izrazili želju da pogledaju moj CV ili portfolio, slobodno mi se javite na mail sa svim pitanjima i nedoumicama :P a pitanja oko cena ili stanja artikala slobodno preskočite, ja ipak ne živim u radnji.

Ono što sam želela da podelim sa vama su fotografije nastale u proteklih mesec dana, neke ste već videli na instagramu a neke su preuzete od mojih kolega. Da ne bi ovo bio post na temu - to i to nam je stiglo od robe, fotografije su neke od zanimljivosti iz proteklih mesec dana a za potpun doživljaj radnje, ipak vam ostavljam da dođete i vidite uživo.












 




 

Behind the scenes :)



Evo šta se krilo iza čuvenih vrata ...


Stotine i stotine Studio Fix Fluida :)


I naravno kastriranje sjajeva :)


  Veliki pozdrav od celog MAC tima!!!

24 коментара:

  1. Divne fotke. Nisam jos uvek bila,nadam se za par dana da cu naci vremena :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Traži me kad dođeš :)

      Избриши
    2. Анониман3/5/14 11:57

      Mene zanima da li postoji mogucnost placanja unaprijed i slanja u Rep.Srpsku? Znam da smo mi malo trziste i da vjerovatno nikad nece stici... Ali vidjela sam da npr. Nyx ima makar svoju dostavu jednom sedmicno u neke gradove, a to rade u saradnji sa nyx srbija, a vjerujte da bi bili prezadovljni da to bude jednom mjesecno bar. U nekoj blizoj buducnosti. Iskreno se nadam. Nadam se da ce prijedlog doci do ljudi iz MAC Srbija. Ovo je moja prva posjeta vasem blogu za koji sam cula preko posta na blogu make up arena. Radujem se citanju i ostatka bloga. I drago mi je da nam je MAC makar malo blize, samo na 300 km. ;)

      Избриши
    3. Sto se tiče isporuke to Mac ne praktikuje nigde sem u USA ali to je potpuno drugačije tržište. Gde će još otvarati radnje to ne zavisi od nas. Za sad je ovo jedina radnja u regionu i ako ste u mogućnosti posetite nas :) pozdrav!

      Избриши
  2. ajme divno, valjda nećemo i mi u ZG čekati još dugo na njega.

    ОдговориИзбриши
  3. Postali smo deo sveta :) Ne mogu da verujem da su ti trazili cv, lol..Srecno u daljem radu :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima nas raznih, ljubomornih najviše :) Hvala i obavezno mi se javi kad navratis!

      Избриши
  4. Fantazija! Kada odem u radnju očekujem te tamo za konsultacije po pitanju nijansi ruževa. ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Bravo, neka ti je srećno i uspešno. A mi ćemo dolaziti da malo smetamo.

    ОдговориИзбриши
  6. Wau,posao snova,svaka ti cast,i srecan pocetak!! Sve je divno!! :)

    ОдговориИзбриши
  7. Predivno! Zvanicno ti zavidim! Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман1/5/14 17:04

    Bravo! Čestitam i sve najbolje želim :) dolaziću da smaram :D

    ОдговориИзбриши
  9. Čestitam ti na divnom poslu! :) Jako mi je drago što je u regiju konačno došao MAC, nadam se da će jednog dana doći i u Zagreb... a ako posjetim Beograd, obavezno posjećujem Ušće i MAC! :)

    ОдговориИзбриши
  10. A bices svakodnevno okruzena Mac divotama :D Htela bih da te pohvalim i pitamza savet.Imam masnu kozu sa poricama,uglavnom se brzo prosijam,a nije mini dehidrirana koza od pranja svakodnevnog i stavljanja sidanja pudera strana.Koji od MAC pudera bi mogla da uzmem za svakodnevnu upotrebu,da nije tezak,da se ne sijam,da prekriva dobro?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda najpre prolongwear ali najbolje je da svratis do radnje pa da testiramo više varijanti :)

      Избриши