15. 4. 2014.

New In #3



Vratila sam se! Gde sam bila i šta smeram možete videti na Instagramu. Da ne gnjavim i ovde, skočiću na brzinski New In, koji radim samo da vam nagovestim šta isprobavam od kozmetike ovih dana, a sve što vas interesuje može dobiti i detaljnu recenziju. Neke od noviteta sam dobila, neki su kupljeni u Mađarskoj pa ih nema na našem tržištu, a svi će biti sa jednakim entuzijazmom testirani! Kako većinu proizvoda još nisam isprobala neću ih ovde komentarisati, ali verujem da će se svi naći u nekim od narednih postova. Što se tiče bloga i postovanja, potrudiću se da budem vrednija u narednom periodu, pa proverite da li me pratite na pravim adresama a to su GFC, Facebook, Bloglovin a za verne čitaoce će biti i lepih iznenađenja!




Početkom meseca sam u naletu spontanog pakovanja za put otkrila čari minijatura. Obično sam svoje kremice i mazalice prebacivala u putne kutije dok sam ovaj put obišla DM i Lilly i pronašla odličan izbor svakakve kozmetike u mini pakovanjima. Svaki artikal je plaćen do 80 dinara, osim 
L'occitane proizvoda kojih na žalost kod nas više nema. Valentina vlažne maramice za intimnu negu u malom pakovanju su iz Lilly-ja dok su Donodent pasta za zube i tečnost za usta kao i Balea mleko za telo iz DM-a.


Dekorativa mi je ovog puta omiljeni deo noviteta jer sam uspela da se dokopam nekoliko divnih limitiranih proizvoda iz MAC-a kao i nekoliko dugo željenih a fizički nedostupnih proizvoda. Ovde se neću zadržavati na nazivima nijansi jer moram prvo da proverim šta od ovoga još može da se nabavi i gde i naravno šta će stizati kod nas. Ono što je sigurno, u redu za recenzije su Essence All about matt puder i Classics 3D maskara koji su mi dugo na listi želja ali sam ih tek skoro pronašla. NYC Lip Stain i Maybelline Baby Lips su za sad odlični i jako mi je žao što su nam nedostupni.


Negu lica uporno želim da promenim i konačno sam istrošila sve svoje zalihe pa sam se bacila na ozbiljniju potragu za novom rutinom. Moje skorašnje otriće Avona dovelo je do još novih proizvoda ovaj put su to Black Mineral maska sa salicilnom kiselinom za čišćenje pora i gel krema iz Care kolekcije za laganu hidrataciju. Kada sam u Mulleru ugledala Essence skincare nisam mogla da odolim da ne probam ovu gel kremu za matiranje, ako je neko viđao njihov skincare kod nas javite mi! Veoma zdrava krema, jako hvaljen domaći brend, konačno stigla u moj Lilly pa isprobavam labelo i kremicu za bubuljice. Valentina maramice za skidanje šminke su mi najbolje u toj jeftinoj kategoriji, iako ih ne koristim često super je imati ih pri ruci. Stari favorit LRP Antihelios xl lagani tonirani fluid za nas jako beleeee čeka neko jače sunce a Vichy proizvodi se već testiraju i o Normaderm Night Detox kremi ste čitali OVDE a nova Idealia Eyes kremica će biti uskoro recenzirana. Nisam smela da propustim The Body Shop u Mađaraskoj pa sam se odlučila za labelo sa kakaom koje sjajno miriše.


 Za kraj jedna vrlo randomizirana gomila, počevši od Titania Deo Balance uložaka za obuću koju su u Lilly-ju oko 290 dinara i obećavaju dosta toga što je za nas koji smo ceo dan na nogama uvek primamljivo. Iz istih pobuda je kupljena i kupka za stopala u Mulleru i bila je izuzetno povoljna a miriše jako sveže, na eukaliptus. Kad bolje razmislim ipak ovo nije randomizirana već po mirisu odabrana sekcija :) Afrodita šampon za kosu i telo koji ja koristim više za telo jer miriše kao jafa keks i Avon Marokansko ulje za kosu su vam sigurno već dobro poznati proizvodi. Aveo losion je iz limitirane kolekcije, dosta jak poput naših Fruttini losiona a kupljen je u Mulleru kao i fantastični Secret dezodorans u kremi. The Body Shop Chocomania sapun sa kakaom je toliko dobrog mirisa da ne žalim previsoku cenu od nekih 7 evra.



Da li imate neki favorit u mojim novitetima i šta vas najviše interesuje za recenziranje?

20 коментара:

  1. Lepa gomilica :)) Meni je zanimljiv ovaj Aveo losion i Secret antiperspirant - volim ono nama nedostupno (: A mogu samo da zamislim kako mirise balzam za usne sa kakao buterom..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takva sam i ja, zanima me samo ono što je nedostupno :) miris je fantastican!

      Избриши
  2. Obožavam Aveo losione, pogotovo one LE, nažalost meni nisu dostupni, pa uvijek gledam kada odem negdje da ih kupim barem 3-4 da imam u zalihama :) Sve me MAC zanima, pogotovo nijansa ruževa. Kako samo predivno izgledaju na hrpici..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam tek otkrila Aveo i ubuduće ću morati više da uzmem. Mac nisam htela da navodim nijanse jer su uglavnom Le koje nisu više u prodaji :/ a jedan od njih je Dominate koji sam dugo tražila :)

      Избриши
  3. Favoriti su mi Valentina maramice za skidanje šminke, Avon light moisture krema i Avon serum. Glasam za VZK :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa favoritima, čini mi se da će se svi naći u takvom postu. Vzk za sad se i nije nesto posebno pokazao ali sam uporna :)

      Избриши
  4. Koristim te zdrave kremice iz Lilly-a i koza mi se preporodila! Imam hidratantnu kremu i savrsena je a najbolje od svega sto svi ti proizvodi nemaju konzervansa.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман16/4/14 12:48

    Koristila sam Classics maskaru i VZKremu i nisam bila zadovoljna nazalost,a zanima me tvoje misljenje o Avon Light Moisture kremi i marokanskom ulju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Krema mi je super, biće sigurno među recenzijama a ulje je slično većini na tržištu.

      Избриши
  6. Moj favorit je kupka za stopala! Da noge znaju da pevaju - moje bi napravile vec nekoliko hitova! :))))

    ОдговориИзбриши
  7. L'occitane vrbena je meni jedan od najlepših mirisa ikada! Imala sam baš taj gel za tuširanje i štedela kao da mi je zadnji, a bočicu sam valjda sto puta otvorila samo da je pomirišem :)

    ОдговориИзбриши
  8. Divan new in :D meni je MAC najinteresantniji :)

    ОдговориИзбриши
  9. a kako mislis -L'occitane nema vise kod nas ? pa kad je bio i gde ? ja ne znam stvarno =0
    lepa gomilica , malo mi je primamljivija dekorativa =))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bio je davnih dana u centru, ne secam se adrese, a cini mi se i na bulevaru. Steta sto nam nije dostupan u svakom slucaju. :(

      Избриши
  10. Mene zanima kakvi su ti ovi ulošci za stopala? I ja sam puno na nogama i tražim neke dobre :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Fini su, mada za udobnost preporucujem Grubinove uloske sa silikonskim dnom, kao u patikama da stojis a moze na svu ravnu obucu da se namesti.

      Избриши