21. 9. 2014.

MAC Pro Longwear Concealer



Jedna od rečenica koju najčešće čujem u toku svog radnog dana je: Treba mi korektor! A najčešći lek za sve boljke je je upravo Pro Longwear Concealer ili popularnije nazvan, od strane nekolicine naših mušterija, Mali Prolonger :) . 

Ne, nije ovo puder u malom pakovanju ili proba kako me ponekad pitaju, već korektor koji dolazi u simpatičnoj staklenoj bočici sa pumpicom. Čitavih 9ml, što je po mom mišljenju jedna fina količina proizvoda. Pumpica izbacuje dozu veličine zrna graška i to je, s obzirom na pokrivnu moć ovog korektora, sasvim dovoljna količina za nepravilnosti na celom licu.

Koje su karakteristike ovog proizvoda? Tečan, vrlo pigmentisan ( što će reći treba ga malo staviti ), lagan, dugotrajan, postojan, i sa prirodno - mat završnicom. Univerzalnost je ta koja ga prodaje. Dovoljno je lagan za podočnjake i ne sakuplja se u finim linijama, pokrivna moć je srednja ka jakoj, a finiš je dovoljno suv da ne masti t zonu i dovoljno prirodan da ne suši regiju oko oka.

 *Sastav za hemijski pismene :)

Nijanse dolaze u NC i NW podtonovima i ima ih podosta, pa možete naći identičnu svojoj koži ili otići u svetlije nijanse, ako želite proizvod za highlight. NC20 je tu neprikosnovena nijansa za većinu žena srednjeg tena, koji je široko zastupljen na našim prostorima.

 Kao i obično, ja sam u rangu Kasper boje, pa je moj primerak u nijansi NC15 koja je savršena bela boja sa daškom žutog podtona, čisto da ne budem dodatno rozikasta, jer volim NW pudere koji su upravo takvi.


Cena za 9ml proizvoda je 2550 dinara. Jedina mana je količina prizvoda koja izlazi sa stiskom pumpice, nekad vam treba mrvica a uvek dobijete količinu dovoljnu za nepravilnosti na čitavom licu. Rešenje je da ne nagazite na pumpicu kao pomahnitali, već da polako stiskate dok ne izađe mrvica. Moguće je, ali vam treba malo prakse :)

Ako tražite tečni korektor koji fino pokriva, a možete da ga koristite na celom licu, na pravom ste mestu!

Imate li omiljeni MAC korektor?

4 коментара:

  1. Osim što sam se već najavila za ovu nedelju, samo da iskažem dodatno zadovoljstvo zakvalitet informacija i recenziju. Naša boja :).
    Jedva čekam da ga udomim i trošim ♥.
    Ovo za količinu, od starta uvek pažljivo, lako je biti sivonja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na iskazanom zadovoljstvu :) Ja sam uvek sivonja pa cisto da naglasim slicnima :)

      Избриши
  2. Ja ga obožavam i od maja ne menjam. Koristila sam ga svaki dan, i imam malo više od pola bočice. Trebalo mi je vremena da se ispraksam da ne istisnem punu količinu prilikom pritiska. Moguće, ali stvarno treba veštine. Odličan je i uvek ću mu se vratiti.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман22/9/14 19:07

    Moracu obratiti paznju na njega, posebno jer je mat i ono sto mi je najbtinije, ima prirodni finis. :)
    Verica**

    ОдговориИзбриши