11. 10. 2014.

Garnier Refreshing Vitaminised Toner


Još jedan u nizu od apsolutno omiljenih proizvoda za negu lica, možda i najduže prisutan u mojoj redovnoj nezi. Tonik, toner, osvežavajuća vodica ili kako god da ga krstite, ovo je proizvod koji morate probati!


Kako proizvođač naglašava, ovaj toner ima funkciju osvežavanja i umirivanja kože. Iako je naglašeno na pakovanju da ovaj losion sadrži ekstrakat grožđa, u  njemu ipak preovladava glicerin, koji ako me duže pratite, znate da obožavam.

Namenjen je normalnoj i kombinovanoj koži, ali zaista ne vidim razlog iz kog i ostali tpovi kože ne bi mogli da ga koriste. Upravo zbog glicerina u njemu, koji ima funkciju privlačenja i zadržavanja vlage u koži. Osvežavajuć osećaj koji daje i lagana hidrataija su uz divan razbuđujući miris savršena kombinacija za jutarnje čišćenje kože nakon ili čak umesto umivanja gelovima i penama. Vrlo je nežan na koži pa ga je moguće koristiti i oko očiju bez ikakvih neprijatnih posledica u vidu peckanja ili isušivanja. 


Meni je ovaj toner idealan za skidanje ostataka maskare koji znaju ujutru da se pojave na trepavicama jer koristim jake maskare kao i sveukupno davanje svežeg i čistog osećaja koži ako ne želim da se šminkam pa nemam potrebu da se ribam i mackam u 6 slojeva kao inače. Takođe, super je kao podloga za kreme jer pomaže da one bolje odrade svoj posao, po principu hidratacija privlači hidrataciju pa dobro pripremljena koža pametnije koristi sastojke iz kreme.


Sastav procenite sami, po meni je sasvim u redu, i kao što sam rekla oseća se prisustvo glicerina u njemu najviše.

Pakovanje sadrži 200ml i cena mu je oko 450-500 dinara. Uz redovnu upotrebu može se izvući 3 meseca upotrebe, što ga čini pristupačnim i ekonomičnim proizvodom.

Da li ste probali ovaj toner?


3 коментара:

  1. Ja koristim mleko za skidanje šminke Garnier, isto na bazi grožđa i jako sam zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo mi je omiljeni tonik i slažem se da bi odgovarao svakom tipu kože :)

    ОдговориИзбриши
  3. Izvrstan tonik, ne pamtim koliko sam bočica do sada potrošila :D

    ОдговориИзбриши