24. 11. 2014.

Novembarski noviteti


*Glambox kutija za novembar
Ne znam dal' da placem ili da se smejem. Narucila sam kutiju jos sredinom oktobra, dobila potvrdu i cekala, cekala. Posle vise od mesec dana kurir me je iznenadio, sreca pa sam bila kod kuce, jer je to retkost. Cim sam otvorila shvatila sam da kada sam porucila oktobarskih kutija nije vise bilo pa su me automatski stavili na spisak za novembarsku koja je dosta losija od pethodne, po onome sto sam videla. Ovo na slici su SVI proizvodi koje dobijete za 1300 dinara, ne racunam na one dve kesice gerovital kreme koje imate i po casopisima i cokoladicu koju je brat pojeo dok sam ja u neverici pregledala paket. NO NO za glambox, nadam se da ce uvideti svoju gresku i ispraviti je sa sledecom kutijom.
*KIRKA Etarsko ulje - Cajno drvo
Morala sam da ponovim svoj stimer za lice pa sam htela da dodam neki zdrav momenat toj pari, i prvo sto sam ugledala je bilo ovo ulje. Izuzetno jak i po malo neprijatan miris ali dobar efekat za problematicnu kozu, toplo preporucujem. Cena je oko 500 dinara.

*MAC Prolongwear eyeshadows: Legendary black, Mauveless.
Dugo merim ove dve senke i jedini razlog sto sam cekala jeste njihova gramaza, koju znam da necu nikad potrositi ali tekstura je tako bogata i pigmentisana da mi nije zao. Cena refila je oko 2700.
*Balea Vanille dusch bodymilk i Varens Beaute Vanille douche creme.
Uvek volim vanilu za kupanje ali poslednji mesec sam poludela za ovom kombinacijom i nemam pojma sta cu kada je potrosim, jer je Balea mleko limitirano (ima ga jos u dm-u po ceni od oko 280 dinara) a Varens gel nema kod nas da se kupi. :(
*Stone lip pencil, Styled in Sepia lipstick.
Kombinacija jeseni za mene, nisam mogla da odolim karminu koji je bio limitiram, a za olovkom patim vec nekoliko meseci, pa sam se konacno castila. Savrsena sivkasto-braon hladna boja koja izgleda pomalo mrtvo i lezi mom karakteru savrseno. Moram vam pokazati u nekom od sledecih postova kako to izgleda. Karmin nije vise dostupan a olovka je 2100 dinara.
*Bioderma micelarna voda Sensibio i Sebium.
Namenski sam uzela manja pakovanja obe verzije ( po 399 dinara svako) da vidim da li je zaista vredna novca i fame, i kakva je Sensibio spram ove manje popularne Sebium verzije. Sve u svemu, sjajan proizvod, ali jos ne znam da li cu ponoviti kupovinu bilo kog jer cena od 2800 nije mala, a kako mi je 100ml trajalo jedva dve nedelje, znaci da ce veliko pakovanje trajati oko 2-3 meseca sto je isto koliko i Garnier micelarna, koja mi je solidna a kosta dostaaaaa manje.
*Classics compact powder 301, Studio Fix Fluid NC50.
Classics puder sam uzela da testiram jer me je privukla ova jako lepa svetla boja sto je retkost u drogerijskim brendovima a za cenu od oko 350 dinara ovo je solidan puder koji ima srednju pokrivnu moc i mat finis. Koristila sam ga par puta preko korektora za laganiju pokrivnu moc i vrlo fino se pokazao. SFF mi je trebao jedan tamniji za miksanje pa sam uzela NC50, divna boja i jako lepo se mesa. Recenzija SFF pudera je vec na blogu a cena bez pumpice je 4100 dinara.
*Classics olovke za usne 306, 317 , i za oci 205 .
Vrlo lep brend za eksperimentisanje sa bojama, izuzetno povoljni a kvalitet je merljiv sa vecinom drogerijskih brendova. Olovke su po 150 dinara, svaka.
*Ivan Filip olovke za usne: 40, 45, 76
Jedan jako povoljan domaci proizvodjac, samo 100 dinara su olovke. Kvalitet je ok, malo su suvlje ali moze da se radi sa njima. Pakovanje je bas lose ali za taj novac ni ne ocekujem bolje.
*Classics karmini 220, 227 ,Don Juan matte karmini 301, 306.
O oba brenda karmina sam vec pisala ranije i jedni i drugi su fantasticni spram svoje cene od oko 180 dinara. Jedina mana je sto ih nema po vecim parfimerijama i drogerijama pa ih je teze naci.
*Ebelin skidac laka za nokte u sundjeru, Ebelin jastucic za umivanje i Fresh Step krema za stopala.
Skidac u sundjeru trazim vec duze vreme i konacno sam naletela na ovaj, nadam se da ce biti doboljno jak za moje tamne lakove. Cena mu je bila oko 250 ako se dobro secam. Jastucuc naravno uzet za pranje cetkica i toj svrsi sluzi odlicno, lice nisam prala sa njim pa ne znam ima li efekta. Ali za 150 dinara je najbolji pomagac u pranju cetkica ikad! Nevena Leskovac je proizvodjac Fresh step kremice koju znam da sam vec imala ali se ne secam ucinka ali za 140 dinara kakav god da je, bice dobar. Uvek volim da podrzim domace proizvodjace pa planiram da se vratim u radnjicu gde sam uzela ovu kremicu i da probam i osatak asortimana ovog proizvodjaca.
*Balea pore stripes, Balea Teint Perfection.
Nemam dm u blizini i onda kada udjem koristim priliku da isprobam Balea kozmetiku koja ima prilicno sarenolik repertoar, od totalnih promasaja do sjajnih proizvoda. Tracice za mitisere su mi delovale interesantno ali efekat nesto nisam videla ili ih nisam dobro upotrebila, ko ce ga znati. Cena je bila mala, negde oko 180 i u pakovanju su 3 tracice. Sa druge strane ovaj prajmer ili kremu sam videla kod nekoliko dragih blogerki i dopala mi se na prvu upotrebu, videcu vec kako ce se pokazati. Jeftinija je dosta od Garnier blur-a koji radi slicno pa ako zelite da pobate ovu vrstu kremice 450 dinara je bolji izbor.
*Chanel Chance Eau Tendre, Burberry My Burberry .
Parfemi su mi bili tema meseca i cast meni od mene. Stari favorit, potrosen vec par puta Chanel Chance Eau Tendre, najdivinija njhova nota i ujedno jedina koja mi prija. Grejp, dunja, iris, jasmin, kedar i amber cine laganu vockasto-cvetnu kombinaciju koja je iako letnja, jako elegantna i blaga, time odlicna za svaki dan. Cena je oko 12.000 dinara, za najvecu mililitrazu. My Burberry je novitet koji sam imala prilike da njusnem jos pre lansiranja i ostavio je jak utisak na mene. Netipican za moj ukus, vrlo zenstven i skup, pomalo ozbiljan ali na neki urbaniji nacin uklopjen. Damaska ruza, paculi, mandarina, bergamot i bela frezija. Cena za 30 ml je oko 6.500 dinara. Prsnite ih obavezno, mozda delimo ukus za miris :)
*Labello Lip butter: Original, Raspberry rose.
Pala sam na pomamu kao i obicno. Zao mi sto su samo ova dva dostupna u Srbiji jer su vrlo fini i rade posao. Original mi nije preterano zanimljiv, iako neguje, volim ukus i miris u mazalicama za usta, pa kada mi je koleginica poklonila malinasti skakutala sam od srece, jer ga nigde nije bilo. Cena im je oko 250 dinara.
*Maybelline Color drama ruzevi u olovci: 520 Light it up, 420 In with coral, 140 Minimalist.
Prilicno sam prijatno iznenadjena teksturom ovih olovaka, kremaste su i vrlo lepo pigmentisane, bar ove 3 boje koje imam. Za cenu od 250 dinara dobija se solidan kvalitet a mislim da je i najpristupacniji drogerijski ruz, pa ako vam nisu dostupni brendovi poput Don Juan ili Classics-a, probajte ove olovke.

O cemu zelite da citate posebno?

11 коментара:

  1. Stigle su Niveine tralice za čišćenje pora, ima ih u Liliju, probala sam jednu i lepo mi je očistila nosić.
    Mene Maybelline olovčice zanimaju :)

    ОдговориИзбриши
  2. Probaj da naparis lice pre Balea tracica. Mada meni sa tim nekad super rade a nekad nista. Ali kao sto sam napisala u svom postu o njima smatram uspehom svaki mitiser napolju pa ih iznova kupujem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvo sam ih suve zalepila na nos pa se nisu ni drzale lepo pa sam ih onda preko nakvasila i tako su imale malo vise efekta ali opet nista znacajno.

      Избриши
  3. Pa sada moram da kupim balea mleko za tusiranje sa vanilom, jer su meni hladni dani potpuna inspiracija za koriscenje vanilastih proizvoda. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Zanimaju me: Balea mleko, Classics puder i olovcice, DJ karmini. Lep new in :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман28/11/14 17:52

    Mnogo lepih stvari Jelena:) Dosta toga sam probala-Biodermu,Classics olovke i karmin,I.Filip olovke,Balea prajmer.Od Don Juana imam one prvobitne ruzeve,takodje crno pakovanje,ali ovi su me zainteresovali pa eto ako moze,ja bih tvoje misljenje o njima.Hvala:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovi su sjajni, potrudicu se da napisem nesto vise o njima, samo da skupim jos koju nijansu :)

      Избриши
  6. Baš si se fino obnovila :D sve mi se jako sviđa, ali burberry parfem posebno ;)

    ОдговориИзбриши