19. 1. 2015.

Noviteti...

                                                                                   
 Dugo me nije bilo, znam. U mom poslu su praznici jedan od najhaoticnijih perioda, i ova godina nije bila izuzetak. Dosta toga sam testirala u prethodnom periodu i potrudiću se da bar one omiljene proizvode predstavim detaljnije a do tada vas ostavljam samo sa fotkama svega što se nakupilo u protekla dva meseca.  Većina proizvoda je kupljena a ponešto su bili pokloni od dragih ljudi. Kao i u prethodnoj godini, jedini sponzor ovog bloga sam ja, i tu tradiciju planiram da nastavim, jer mi se može. :) 

Veliki pozdrav svima koji ste tu na blogu, čak i kad ja nisam, i podsećam vas da ako želite da se družimo češće, javite mi se na Instagramu i Facebooku, tamo sam redovna!
*Estee Lauder Blockbaster set
*Glambox za decembar
*Clinique all about eyes set
*Clinique DDML+ , Clarifying lotion 4
*Avon Radiance face mask, Macadamia seed foot cream
*Avon Indulging shower gel, Cocoa butter hand cream, Foot spray, Naturals balm
*Vichy Normaderm night detox, Aera teint
*Loccitane Karite hand cream, Niveal lip butter, Artdeco eye pencil
*Loreal Micellar water and gel, Maybelline colossal mascara, Afinimat foundation

*MAC Red lip bag set
*MAC Mineralize concealer, Moisture cover concealer, Living Legend lipstick, Sultana patent polish, Carefree prolongw. eye shadow, Kelly O. eyebrow duo, Novel Romance palette, Rocky Horror finishing powder
*MAC Blemish control gel, Lightscapade skinfinish, Full of joy blush, Cleanse off oil tranquil, To the future prolongw. lip creme.

*Vintidz kristalne bombonjere, za organizaciju sminke
*Omiljeni pokloni su uvek knjige! :)

   Pozdrav!!!

7 коментара:

  1. Odlican post! :)
    Obozavam Mac, Clinique ima odlicne proizvode definitivno!

    Nikoleta, xoxo

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Divni noviteti,sve izgleda prelepo.. imam nekoliko velikih favorita trenutno medju tvojim novitetima, kao sto je L'orealova micelarna, Avon visenamenski balzam i krema za ruke, Makadamija krema za stopala, Lip Butter i jos nekoliko stvarcica.. A inace tek sada sam otkrila broj i mnogo mi se dopada, a najvise naziv, jer sam zavisnica o ljubicastim ruzevima. :) Odlican blog, nastavi tako, a ja nastavljam da te pratim. :)

    ОдговориИзбриши
  3. molim te utiske za Cleanse off oil tranquil planiram mesecima da ga kupim (da ne kazem godinama)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj i ja :D Juče sam zaboravila da ga uzmem, kao i svaki put kada uđem u ardnju - uvek hoću da uzmem ono malo pakovanje i tu je kod kase i ja se kreten zaludim!

      Sve je divno ali bih izdvojila ruž LL, ma sve MAC :D
      Mislim da imamo istu AD olovku, onako maslinasta, mislila sam da se više ne proizvodi a ta boja je fenomenalana, baš je volim. I crna iz EL seta je fina, imam i ja iz nekog.. dopada mi se :)

      Избриши
  4. Kako lepo izgleda onaj prvi set,raj za oči :)

    ОдговориИзбриши
  5. SVI Mac proizvodi mi se dopadaju pogotovo ova paleta senki. Bilo bi super kada bi posle testiranja rekla nesto o Clinique Clarifaying lotion ;)

    http://sparklygoddess.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши