12. 7. 2014.

Julski noviteti


Dok ja spremam par recenzija, pogledajte šta je novo u mom neseseru i predložite o čemu iz ovih noviteta bih mogla da pišem. Kako je sve kupovano u različitim periodima nisam baš sve detaljno fotkala a čini mi se i da sam ispustila par proizvoda koji su se već zavukli po džepovima. Neki su čak i dobrano potrošeni u međuvremenu :)


Jedan od divnih proizvoda koji sam zaboravila da fotkam je ovaj pink sjaj iz Nyx-a koji sam dobila na poklon i oduševljena sam kako teksturom i mirisom tako i bojom koja je hladna pink sa dosta plavog, skoro holo sjaja. Boja je African Queen.


Nivea Sun Protect and Refresh sprej sa faktorom 20 za svaki dan, jer ove godine nema letovanja za mene :( . Čuvena Garnier micelarna, u koju sam po malo zaljubljena jer sam jako lenja u poslednje vreme. Multiactiv After Sun gel za negu i hlađenje kože nakon sunčanja tj. za mene belu nakon svake šetnje u trajanju od 2-5 minuta. Eucerin labelo, koje je bilo spontana kupovina jednog popodneva kada su mi usne bile jako suve a ono mi je ostalo u glavi kao preporučeno od strane mnogih dragih blogerki.


Studio Fix Fluid u nijansi NW10, najbeljoj koja postoji, Fix+ sprej, sundjer za nanošenje pudera i korektora, Pro Longwear Concealer NC15.


Paletu iz prošlih noviteta sam obradovala sa Springsheen rumenilom, i senkama Omega i Steamy. Pearlglide olovke su me zaludele pa sam uzela samo Black line ali planiram i ostale :)


Mean and Green lak je bio ljubav na prvi pogled a naravno turpije su odlične za brze prepravke štete i ima ih tri, taman za svaki džep ili neseser.

Oprostićete mi na većoj količini MAC proizvoda, kada ste pored nečega po ceo dan teško je odupreti se kupovini, ali i činjenica da sve dobro isprobam u radnji pre kupovine pomaže u opravdavanju potrošenog novca. Izgovori, izgovori :)


Još jedan MAC proizvod je morao da se nađe u korpi jer sam prethodno manje pakovanje potrošila a to je Green Gel Cleanser, gel za umivanje.

Titania kremica za stopala sa malom turpijom je bila kupljena slepo i čini mi se da je odlična. Borotalco dezodoransi su novi na tržištu i naravno da am morala oba mirisa da probam i dve teksture da uporedim. Imaju i alkohol i aluminijum pa dalje od njih ako to ne koristite. Mala Rexona je must have u torbi. Lilly trake za depilaciju lica nisu baš omiljene ali nekad su najbrže sredstvo pa ih uvek imam u kući. Cotoneve sunđeri za umivanje su mi neophodni za skidanje maski sa lica i jako su dobri jer su dosta veliki pa brzo obave posao.


I na kraju kupovina za koju su krive 2+1 akcije a to su Palette farbe u 562 nijansi, bakaro crvenoj koja se mora obnoviti na dve nedelje da bi bila intenzivna pa tu od viška ne boli glava a Garnier Ultra Doux kolekcija nije do sad bila previše zastupljena u mojoj rutini pa sam uzela dva balzama da testiram i jedan šampon. Balzami su Avocado oil and Shea Butter za veoma suvu kosu i Argan oil and Cranberry za farbanu kosu i šampon Soft Clay and Citron za masnu kosu.

Koje od ovih proizvoda želite da vidite u recenzijama?

14 коментара:

  1. MAC foundations are amazing I really love the Pro longwear

    ОдговориИзбриши
  2. Lep izbor Mac proizvoda :)
    Kako te služi Fix + ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista fino, koristim ga za hidrataciju lica pre šminke i ponekad nakon šminkanja ako mi je finiš puderast previše.

      Избриши
  3. Bas fini noviteti, posebno me zanima Mac korektor! Imam Garnier Ultra Doux sampon, bas ovaj od avokada, ja sam zadovoljna. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Korektor je jako dobar, pisaću više o njemu! I meni se za sad čini da je fina Ultra Doux linija.

      Избриши
  4. Divno mi je to rumenilo- jel to neka od onih rose gold nijansi?
    Mac lak prelijep takodje, bas neobicna boja.
    Sto se Borotalco dezodoransa tice, pojavili su se skoro i kod nas u Bosni- zeleni mi se bas nesto i ne svidja mirisom, ali taj drugi mi je super. Ne znam jel kod vas imaju oni u stiku, okruglasta pakovanja-oni nemaju Al, da znas ako trebas takve.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Springsheen je rozikasto u osnovi pa ima zlatni sjaj u finišu, jako je lepa nijansa, na meni je dosta breskvasto ali na dubljem tenu je baš rose gold :)
      Stigao je Borotalco u svim oblicima, znači ima još roll on varijanta isto u oba mirisa, beli je daleko bolji ali efikasnost je čini mi se ista.

      Избриши
  5. Super new in! Mene su jako razočarale ove Lily trakice, bukvalno ničemu nisu služile! :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu ni meni nešto fantastične ali pomažu za one sitne prepravke između depilacija.

      Избриши
  6. Анониман14/7/14 00:10

    Ja nazalost nisam bila zadovoljna Garnier micelarnom,uopste mi nije dobro skidala sminku,a ne koristim tezak makeup.Sundjer za t.puder i Ultra Doux balzami su mi super:),a najvise me zanima kakav je Borotalco stik,tj tvoje iskustvo sa njim:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad si me bacila u rebus da li zaista skida sminku ili se meni cini da se skine sve, moram proveriti sa nekim tonikom sledeci put. Ja obicno posle miscelarne radim piling ili se umijem gelom pa ne obracam paznju da li je ostalo nesto. Sa ociju sasvim fino skine maskaru, lajner i ostalo. Sundjer je super a Garnier me je prijatno iznenadio. Cim istestiram Borotalco, pisem utiske.

      Избриши