28. 11. 2014.

Testeri i testiranje...#1


U Srbiji postoji fama zvana Testeri. Dobro, po neko to zove i proba ili probica, semplić, testerčić...shvatate poentu. Bila to kesica, kutijica ili savršena minijaturna replika originalnog pakovanja, svi je žele i pitaju se kako da dođu do nje. Apsolutno nije bitno da li te testere tražite radi sakupljanja, zaista testiranja sadržaja ili nečeg trećeg, opšte je poznato da je do njih jako teško doći. Zašto? Toliko je razloga, meni poznatih i nepoznatih, da se ne bih bavila tim pitanjem. Ali ono što mogu da vam kažem, naravno, iz perspektive rada u kozmetičkoj industriji poslednjih 6 godina, jeste kako na pravi način i na pravom mestu da dobijete ono što želite.

Kako bi sve informacije bile preglednije, temu ću podeliti u dva posta: ovaj, u kome ću vam predstaviti šta ja planiram da testiram u narednih mesec dana i na koji će krajem decembra uslediti odgovor-post, nešto tipa "tester empties", gde ću vam reći utiske o svim proizvodima, ukratko, i naredni koji će ići već sutra i u kom ću govoriti o prvom delu priče, vrstama testera i kako ih nabaviti.

***
Za danas sam vam pripremila pregled svih testera koje sam nabavila u poslednjih par meseci sa ciljem da ih probam pre kupovine i poneki koji se tu našao slučajno i delovao mi je interesantno. Ali vremena za testiranje nemam nikad i tako se nagomila ova količina proizvoda. Za decembar sam rešila da odradim blago čišćenje kozmetike i pošto mi je sada bilo kasno da se pridružim koleginicama u tagovima i projektima trošenja određenih proizvoda, osmislila sam svoj projekat - da konačno isprobam sve što sam želela i planirala. Nakon što potrošim sve ovo, javiću se sa utiscima pa ako volite empties postove, očekujte jedan krajem decembra.

 *Bioderma Sebium Micellar *Sephora 2u1 Gel *MAC Cleanse off oil
 *Dr Hauschka Facial Toner *Biodroga High Performance *Meilab Badem ulje 30% krema
 *Donodent Med Care *Donodent Brilliant Weiss *Sensodyne Repair and Protect
 *Crabtree&Evelyn La Source Body Wash and Shampoo *L'Occitane Verbena Shower Gel and Shampoo
 *Nivea In-shower Body Milk Cocoa *Dr Hauschka Almond Soothing Body Wash *Balea Body Milk
 *Nivea Color Care and Protect Conditioner and Shampoo *Weleda Shampoo and Conditioner
 *Revlon Style Masters Hairspray and Shine Spray *Revlon UniqueOne Shampoo
*Guam krema i tretmanska glina ( Ubite me, ne znam šta je naziv :) )

 Da li ste probale nešto od ovih proizvoda, da li ih volite, ili ne? I šta preporučujete da nabavim u velikoj mililitraži?



1 коментар:

  1. Odlična ideja i tekst koji je čekao da bude napisan :).
    Dolazim sutra da pročitam nastavak!

    ОдговориИзбриши