4. 12. 2014.

Omiljeno u novembru




* Staklena posuda sa poklopcem je kupljena kod Kineza za nekih 250 dinara, namenjena je za bombone, ali meni je savršena za tufere jer koristim dosta losiona i ružno mi je da mi stoji kesa sa tuferima na stolu. A pokopac ih drži savršeno čistim i bez prašine.

* Vichy Eau Thermale je termalna voda za osvežavanje lica i laganu hidrataciju. Jedno vreme je nisam koristila i kada sam naletela na 2+1 akciju, uzela sam dve. Planiram da napišem recenziju jer kao jedan od mojih apsolutno omiljenih proizvoda, to svakako zaslužuje.
* Neutrogena deep moisture body lotion sam kupila samo zbog praktične ambalaže i 60% gratis pakovanja. Ispostavilo se, da je ovo jedan od boljih losiona koje sam probala. Hidrira vrlo lepo ali opet nije težak i uljan već onako glicerinski i brzo upijajući. Jače je gustine tako da je po meni ovo zimski losion za normalnu kožu a ako imate dosta suvu kožu tela možda vam je ovo lagna tekstura za svaki dan. U svakom slučaju, preporučujem. Ako još ima ovog gratis pakovanja po radnjama ( Lilly ) dobijate 400ml za nekih 400-500 dinara.

* Still široki češalj se nekako pojavio u mojoj kući i ja sam ga prisvojila. Odličan je za vlažnu kosu ili raščešljavanje maske ili balzama. Na njemu stoji oznaka Carbon Antistatic, što znači da ima neku vrstu premaza na plastici koja sprečava elektricitet i to mogu da potvrdim da fino radi. Ne znam cenu, ali verujem da nije više od 300 dinara.

* Varens Beaute Douche Creme sam već spominjala u novitetima, i što mu se više bliži dno, to je meni žalije što ne mogu da ga nabavim kod nas. Jedina prava vanila u gelu za tuširanje, jako aromatična i bogata nota uz nežan gel su dobitna kombinacija za mene. Na stranu konkretan proizvod, vanila mi je miris jeseni a i zime kako stvari stoje.
* Labello Lip Butter Raspberry Rose ima najdivniji malinasti miris i bogatu, hidrantnu teksturu. Kada sam videla da su stigli ovi Lip Butteri kod nas, ubila sam se tražeći neki sa mirisom jer sam nalazila samo onaj klasičan. Onda mi je moja divna kolegenica Irena pronašla i kupila ovaj, i ispotavilo se da je to jedini sa mirisom koji se kod nas uvozi. Cena je oko 250 dinara i dovoljno neguje usne za ovo hladnije vreme.

* MAC In Anticipation Pro Longwear Lip Pencil je olovka za kojom sam patila par meseci i konačno je moja! Prvo, tekstura ovih olovaka je divna, bogata i kremasta, imaju u sebi ugrađen prajmer i vrlo su postojane. Sjano izgleda i preko celih usna i ima mat finiš. Drugo, boja je najsavršenija prljavo roze sa malo braon podtona, više topla po podtonu ali ne previše. Ma čisto savršenstvo! Cena je 2800 dinara.

* MAC Nouvelle Vogue LE Lipstick se vrlo brzo rasprodao i bio je deo The Matte Lipstick kolekcije. Kupila sam ga jer je identičaaaaaaan ovoj olovci. Ako vam se sviđa boja, olovka je u stalnoj ponudi a karmini Please me i Mehr, kada se pomešaju, daju ovu nijansu.
* Već sam govorila o tome da želim da popravim kvalitet noktiju, da bih mogla malo da h pustim, jer nisam imala duge nokte nekih 5-6 godina. Za mene jedan od bitnih faktora je polir turpija, pošto imam neravnu ploču sa po kojom tačkicom ili brazdicom. Ranije sam uzimala samo Sephora turpiju koja je oko 600 dinara i skoro sam na sajmu, zahvaljujući Dijani, uzela ovu za nekih smešnih 50ak dinara, na Alexandar štandu i identična je. Toliko o tome. Hvala Di :)

* Najhvaljenija baza za jačanje noktiju tj. tehnički tretman, ali je ja mažem kao bazu, je ova Eveline 8u1. Toliko sam dobila preporuka za nju, što od blogerki što od devojaka koje uopšte ne prate kozmetičku scenu, da sam morala da je probam. A ni cena od 280 dinara ne odmaže. Koliko ima efekta ne znam tačno, ali činjenica da meni nokti rastu i ne pucaju je valjda dobar znak. A smanjilo se i listanje, naravno za to je zaslužna polir turpija kojom zagladim sve ivice.

* MAC Formidable je boja koju nisam skidala sa noktiju ceo mesec, jer je divna tamno ljubičasta sa malo zelenog i plavog duchrome finiša. Jako, jako intersantna boja i cena je 1090 dinara. 

* Seche Vite Top Coat sam konačno uzela, isto na sjamu na Dijanin nagovor :) i uverila sam se da je on čisto savršenstvo. Daje prelpi sjajni, skoro gel efekat noktima i sprečava da se moji, inače vrlo nepostojani lakovi, manje krzaju. Cena je oko 450 dinara u Alexandru.
* Clinique All About Eyes paletica je dobra kombinacija neutralaca sa satenskim finišem i jedina boja koja mi je nedostajala tu je moja omiljena sivkasto-prljavo roze mat, koju volim da stavljam u pregib kapka a to je MAC Pro Longwear Mauveless. Vrlo su se nerealno fotkale i paleta i ova pro senka ali ću pokušati bar nju da fotkam na dnevnom svetlu, jer je ona dostupna u redovnoj kolekciji a ova Clinique paleta nije. Cena Mac senke je 2990 u mono pakovanju a 2750 u refilu.

* MAC 239 četkica je daleko najbolja četkica za nanošenje senki koju sam ikada probala. Mekana i nežna ali opet čvrste strukture. Smatram je jednom od 3 najosnovnije MAC četkice za oči. Cena je 3800 dinara.
* Chanel Chance Eau Tendre je miris koji me proganja još od kada je lansiran 2009 godine. Jedini njihov koji ja volim i mogu da trpim, i potpuno atipičan za ovu kuću. Cvetno-puderasta nota je vrlo nežna i lagana i nakon što ispari početni alkohol u njemu divno miriše neka 2-3 sata. Nakon toga je potrebno obnoviti ga, tako da se brzo troši, ali nikad mi nije žao da ga kupim, iako je preko 12.000 dinara ovo pakovanje od 100ml. Čekam uvek da nađem neko sniženje :)

* H&M marama koju vidite kao pozadinu je najbolje uloženih 1700 dinara ove jeseni. Topla i ogromna, iz milošte nazvana ćebe. Kako su ove ćebe marame u kariranom printu nošene i previše ove sezone, ja sam izabrala u crno-crvenoj boji sa žutim dodacima, čisto da bude malo drugačija od gomile ovakvih koje sam videla, tipično u bež-crveno-plavoj kombinaciji.

Šta su vaši favoriti ove jeseni?


11 коментара:

  1. Dolazim po ovu olovku za usne uskoro,divna je.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4/12/14 17:47

    Labelo od maline miriše savršeno :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман4/12/14 17:52

    Clinique All About Eyes palette is so beautiful! ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Ova paleta je SAVRSENA!!! Lepsa mi je od Naked 123 :))

    ОдговориИзбриши
  5. Chanel and Seche Vite Top Coat definitely favourite ones!

    Like for the post :)

    Nikoleta, xoxo

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Meni je eveline 8in1 favorit svakog meseca haha, jako mi se dopada ova mac olovka i karmin! :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман4/12/14 21:24

    Super post!Nisam probala vichy termalnu al nekako izbegavam njihove proizvode jer imam losa iskustva,jedino su im puderi ok i neko mleko za skidanje sminke ostalo haos,mnogo parfemisano sto meni neodgovara,labelo imam isto malinu i ocaj mazala sam ga konstantno i isusio mi je usne do te mere da ih ne mogu ni oporaviti inace labelo izbegavam al morala sam ga kupiti jer kud svi tu i mali Mujo :) Cudi me da ti Chanel parfem traje 2 do 3h jer ja sam probala njihov ali Fresh iz te kolekcije Chanel Chance Fresh i naprskala sam samo na ruku ali zakacila sam malo i rukavom od jakne.Jakna mi je mirisala naredna tri dana,a ne volim da se prskam parfemima i da se davim u njima samo kap i jako je mirisalo tri dana intezivan miris,doduse nisam ga kupila u Srbiji zato mislim da kod nas neprodaju original parfeme jer sam kupila jednom isti parfem ovde i u inostranstvu i mogu ti reci da sam platila skoro istu cenu cak u inostranstvu jeftinije prosla i to u free shopovima po aerodoromima gde nema kopija,a kod nas je sve moguce pa cak i u popularnim parfimerijama,12000 za parfem koji ne vredi toliko preko je jeftiniji za barem 5000 i jos znas da je original i kad ga naprskas traje dugo,al ovo me bas zacudilo da ga obnavljas u toku jednog prskanja.

    ОдговориИзбриши
  8. Joj, sve mi se sviđa! Pogotovo MAC ruž, parfemček i Clinique paleta :)

    ОдговориИзбриши
  9. Sve od šminke mi se sviđa (kakvo iznenađenje ;))
    Super je i ćebe marama i posuda od čajnizova, potražiću kod ovih mojih :)

    ОдговориИзбриши
  10. Ova staklena posudica je fenomenalna! :) Zanima me taj post o termalnoj vodi. A što se tiče šala, ista priča. Prošle godine sam kupila u H&M-u za istu cenu i najbolja stvar ikada! :)

    ОдговориИзбриши
  11. Najviše me zanimaju MAC ruž i olovka i Chanel parfem,mada mi se sve od ovih proizvoda čini zanimljivima :-D.Nadam se da cu imati nekad priliku da ih probam :-)

    ОдговориИзбриши