3. 4. 2015.

Omiljeno u martu


*MAC Mineral Skinfinish - Lightscapade: Ne verujem da postoji neko da nije čuo za ovaj proizvod. Highlight u divnoj hladnoj rozikasto-bež nijansi, savršen za svetliji ten, i dovoljno prirodan za svaki dan. Svetliji je i manje sjajan od popularnog Soft and Gentle-a. Cena je 3.900.

*MAC Prlongwear Lip Creme - To the future!: Kada želite postojan MAC ruž a da nije mat tekstura, ova kolekcija je odličan izbor. Jako kremast pri nanošenju a opet se brzo setuje u nešto suvkastiju završnicu i ostaje na usnama dugo bez suvoće koju daju mat ruževi. Izbor boja je odličan, ova je savršena ako tražite tamniji nude sa breskvastim tonom. Poput Kinda Sexy iz mat teksture, samo malo manje braonkast. Cena je 2.990.

*MAC Sudio Fix Powder - NW13: Već sam pričala o SF Fluidu OVDE, a u poslednje vreme sam se navukla na Powder formu. Isto je foundation po sebi, ima srednju pokrivnu moć i potpuno mat finiš ( dok Fluid ima srednju ka jačoj pokrivnu moć i prirodan-mat finiš ). Kada na puderu piše foundation, znači da je pre svega za samostalno nanošenje. Dolazi sa sunđerom, kojim ako nanesete puder, izvlačite maksimum pokrivenosti iz njega. Zna da deluje mrtvo i brašnjavo, kao i da ističe svaku dehidriranu tačkicu, ali sve se to reši sa malo Fix+ spreja preko, i onda izgleda savršeno. Boja koju imam je NW13, odlična za vas bele koji niste baš duh beli, dok je meni to letnja boja :). Cena je 4.100.

*MAC Studio Conceal And Correct Duo - Pale Yellow/Peach: Novitet među MAC korektorima, duo koji ima žutu i roze stranu, namenjene kolor korekciji određenih tonova u koži. Žuta je odlična za crvenila, a roze za plavičaste podočnjake na svetlijim tenovima. Ova najsvetlija nijansa je vrlo slična po bojama MAC Highlighter-ima u nijansama Light Boost i Radiant Rose, pa ako koristite neku od njih ovo bi vam se svidelo. Kremasta je tekstura ali lagana, ne uvlači se u linije i ima laganu pokrivnu moć. Ovaj duo dolazi u još tri tamnije kombinacije, za svaki ten. Cena je 3.100.

*AVON Super Shock Gel Eyeliner - Raw Plum: Kasnim na žurku sa ovim proizvodom, znam. Dugo sam čitala i gledala pozitivne reakcije i konačno se setila da ga poručim, i zaista nije me razočarao. Sjajna kremasto-gelasta tekstura, pigmentacija divna i postojanost solidna. Lako se blenda a nakon toga se setuje i ne razmazuje se. Raw Plum nijansa je savršena ljubičasta po meni, tamna i topla. Pored nje imam i tirkiznu nijansu, jednako impresivnu, koja će, sigurna sam, biti favorit tokom leta. Cena na akciji je bila oko 350, redovna je oko 500.

*Lightscapade, SF Powder NW13
* To the future!, Raw plum,  Pale yellow/peach, Lightscapade, NW13.


*Somatoline Total Body Slimming Gel: Prvi put probam kvalitetan proizvod ovog tipa, i kako nisam očekivala ikakvo dejstvo, zadovoljna sam. Lagani gel, hladi kožu i hidrira je. Što se tiče obećanja da pospešuje "slimming" do 29% je zaista smešno, i naravno nije imalo efekta. Ni jedan jedini santimetar se nije izgubio ali ono što se jeste desilo, popravio se tonus kože i cela regija struka i stomaka, gde sam ga mazala, izgleda vidno bolje. Regularna cena ovog proizvoda je oko 4.500 što sada kada sam testirala znam da sigurno ne bih platila, ali kako sam ga uzela za 400 u Budi Lepa outletu, prezadovoljna sam. Ako vas interesuju proizvodi ove vrste, obavezno gledajte redovno šta ima novo u outletu.

*Avon Foot Works Foot Spray: Ne znam kako do sada nisam shvatila da postoji sprej za stopala, ali od sada ga kupujem doživotno. Hladi, osvežava i ne davi mirisom, a svakako pomaže ako ste na nogama ceo dan, u zatvorenoj obući. Meni je postao mali SPA užitak da ga naprskam pre spavanja i obuvanja, jer mi prija ta hladna menta na koži. Cena na akciji je oko 250 a redovna je oko 400.

*Burberry Body edp.: Priznajem, kupila sam ga jer je bio na akciji u prelepom pakovanju sa mini izdanjem prfema i mlekom za telo. Plan mi je bio da ga prskam za po kući, jer sam nekoliko omiljenih parfema svela na minimum a najviše mrzim da dajem novac za nešto što sam već imala. I tako, prs po prs, zavolela sam ga prilično i bio je jedini koji sam nosila u prethodnih mesec-dva. Ne znam kako bih ga opisala ali zato je tu Pun Miris.

*MAC Mineralize Volcanic Ash Exfoliator: Patila sam neko vreme za ovim pilingom jer zaista nisam mogla da mu opravdam cenu ali sam skoro rešila da je vreme da se častim. Intenzivan mehanički piling sa braon šećerom i vulkanskim pepelom za detoks kože. Dosta je gust i napakovan zrncima tako da vam ne treba puno a fino radi. Nakon što se umasira u kožu, zrnca se istope pa može da se drži još koji minut kao maskica, što ja često radim. Zna da izvlači bubuljice i mitisere na površinu ako ovo ne volite, preskočite. Cena je 3.990.

*Weleda Birken Dusch-Peeling: Moj prvi Weleda proizvod, dobila sam ga na poklon i kupijem ga ponovo prvom prilikom. Kako ovi pilinzi nisu dovoljno jaki za moj ukus ja ih sipam u piling rukavicu i onda nanosim na kožu. Tako odrađen piling, ostavlja kožu savršeno mekom. Ne isušuje kožu i ima sjajan miris, oni kažu breze, mene podseća na šumeće tabelete, onako limunkasto sveže.

Da li ste probali nešto od ovih proizvoda?

13 коментара:

  1. Ovo je meni najbolji piling, ikad. Ne koristim ga često jer je dosta agresivan, ali kad hoću efikasnost na djelu, u njega se najviše uzdam. Nego nemam ni jedan Pro Longwear ruž i koliko vidim vrijeme je da to ispravim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste agresivan, moze do 3x nedeljno ali meni je 1x sasvim dovoljno. Ne mogu da verujem da nemas ni jedan plw lip creme :) obavezno probaj!

      Избриши
  2. Odlican post.
    Burberry parfem je odlican!

    Nikoleta, xoxo.

    ОдговориИзбриши
  3. Bas mi interesantno izgledaju ovi novi Mac korektori. Cula sam da svi hvale Pro longwear i razmisljala da se pocastim ali mislim da je ova kombinacija prakticnija i nije mnogo skuplja

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ruž je tako dooobar! I ja sam ''pokvarila'' šaru na mom Lihgtscapade-u, divan je!

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post. Učlani se na moj blog, uzvraćam. Nova sam na blogu. https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  6. Super post draga. Učlanjena sam u tvoj blog pa bi mi bilo drago da uzvratiš.

    justindream004.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post draga <3
    Pogledaj moj blog . Pišem o fashion,beauty i lifestyle temama .Bilo bi mi drago da zapratimo jedna drugu i uživamo u novim postovima ♥

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala ti na preporuci. Sve pohvale za post. :)

    ОдговориИзбриши